nyheder

Sådan bliver I gladere for jeres hjem og have

Der er forskellige gode idéer til, hvad I kan gøre for at jeres hjem skal skinne endnu mere, og I skal blive gladere for at bo der. Kom nu endelig i gang med arbejdet i den have, så I ønsker at bruge den mere. Og tør at skifte tingene ud. Det gør jer gladere og lykkeligere som familie. Læs mere om hus – og havearbejde i artiklen her.

Få dit hjem til at stråle smukt

Først og fremmest kan synet af ens hus gøre en glad og stolt, hvis det står rigtig nydeligt. Derfor tyr mange til det smarte og populære facademaling. Det er en form for maling, som er skabt til husets mure. Det er altså en form for murmaling til udendørs brug mest og i de fleste tilfælde. Se et stort udvalg af forbrugernes favoritter her,

https://www.maling.dk/, og tag en dag eller en weekend fri sammen som familie til at få jeres hus udefra til at stråle smukt.

 

Det er altså vigtigt at investere tid og kræfter i det arbejde, det kræver, at skabe det hjem i ønsker jer. Hvis der er gået ligegyldighed eller dovenskab i den, er det ikke godt. Måske har I så ufatteligt travlt på arbejdet, men det vil faktisk give energi og overskud på den anden side. Fordi i dermed er mere tilfredse med jeres kære hjem. Så slapper I også i høj grad mere af, når I er hjemme.

Få taget fat i haven

Facademalingen får også jeres have til at se endnu mere nydelig ud. Den effekt har det også. Det er sådan en skam ikke at få det optimale ud af sin have. Rigtig mange mennesker ønsker at tilbringe meget mere tid i deres have. Det vil en bedre have, I finder mere hyggelig og personlig i den grad medføre. Og den sundhed, det vil give jer at tilbringe mere tid ude i den, eventuelt lege med jeres børn eller hund, er uundværlig. Få investeret tiden, det kan være en ferie eller en weekend, til endelig at tage fat på det jeres have trænger til. Det, der skal ordnes for, at I synes om at være i den. Der skal måske rives ud, og der skal muligvis klippes hæk og græs.

I kan plante et træ sammen. Et æble træ, eller et blommetræ, så I engang vil få frugter at spise, I selv er skyld i er kommet frem. Det skaber hygge i høj grad, og er et vidunderligt fællesprojekt at have voksne og børn sammen i en familie. I kan også købe nye havemøbler, som I kan lide. Så haven føles skøn, personlig og hjemlig alt i alt.

Vær ikke bange for udskiftning

Det er åndsvagt at være en for stor samler. Tiderne ændre sig og det kan stresse mere end det gavner at gemme for meget, hvor forandring fryder tværtimod. Hvis I er utilfredse med stilen og indretningen i jeres hjem, er det bare med at komme i gang med at finde nogle gode køb. Ofte kan man finde møbler og pyntegenstande, der er af hotteste mode, men billigere end man skulle tro. Hyggelige genbrugsmøbler skaber også ofte glæde. Her kan I jo male dem i lige den farve I ønsker. I kan eventuelt have de skønne børn med de arbejdsopgaver. Det er godt at have gang i maling og værktøjskassen foran sine børn. Hermed vises, at det er muligt at gøre tingene selv. Ivert fald at give et forsøg selv.