nyheder

Sådan får du råd til at efterisolere

Det er vigtigt, at man bor i et hus, der er godt isoleret. Der er ingen, der bør gå og fryse i deres eget hus, og hvis du har dårlig isolering, så bør du virkelig gøre noget ved det.

Det kan dog være svært at finde pengene til, og derfor kommer der her en række råd til, hvordan du kan finde pengene, så du kan få det varmere i dit eget hjem. Det fortjener du.

Har du penge liggende?

Det kan være, du er typen, der kommer en masse penge fra udlandet til næste rejse. Hvis det er tilfældet, så kan det være, du skal se, om du f.eks. har nogle euroer til at ligge et sted. Du skal huske at tjekke, hvad euro kurs er lige nu, så du ved, hvor mange penge du finder. Det er jo sådan noget, der skifter.

Tag et lån

Der er som sagt ingen, der bør gå og fryse i deres eget hus. Derfor kan det godt være en god idé, at du tager et lån, hvis du har brug for hjælp til at få råd til at efterisolere. Hvis du skal tage et forbrugslån, så skal du blot huske at tjekke forbrugslån rente, så du ved, hvor meget du skal betale tilbage.

Overtræk

Det er også en mulighed, at du simpelthen laver et overtræk på din konto, som du dækker i næste måned. Det behøves nemlig ikke nødvendigvis at være super dyrt at få efterisolering, så det kan sagtens være, at du kan få råd til det over to måneder.

Lån af venner

Hvis du ikke har det godt med at tage et forbrugslån, så kan det være, du har det nemmere ved at låne penge af dine venner. Det kan selvfølgelig altid være farligt, fordi det kan skade relationen.