nyheder

Efterisoler din gamle bolig

Mange danskere vælger at efterisolere deres gamle boliger, så boligen bedre kan modstå vind og vejr. Du kan enten vælge at købe ekstra isolering og placere i boligens konstruktioner eller isolere de steder, hvor der i forvejen ikke er isolering i boligen. Det er forskelligt hvad det koster, da det kommer an på hvor meget du skal efterisolere samt hvor meget der skal investeres i. Læg et budget sammen med din partner, så I har noget at gå ud fra.

 

Mange fordele

Der er mange fordele forbundet med at efterisolere boligen. Udover at få en mindre varmeregning og en øget boligværdi, så vil du også have et bedre indeklima. Selvom det kan være mange penge at bruge her og nu, så vil du på længere sigt være glad for beslutningen. Alt hvad du laver ved din bolig, skal du se som en investering – især i forbindelse med salg af boligen. Forbedringer vil altid være med til at skabe en merværdi, så boligen bliver mere attraktiv.

 

Indhent priser

Det er en god ide at indhente nogle priser hvis du skal have professionelle til at efterisolere boligen. På denne måde kan du få en ide om hvilket prisleje arbejdsopgaven ligger indenfor. Det er ikke kun en god ide at sammenligne priser indenfor dette, men også indenfor alverdens andre ting og sager. Find de billigste A-kasse tilbud som eksempel, og vælg dermed det bedste tilbud på markedet. Dette kan være med til at du kan spare nogle penge om måneden fordi du netop vælger et billigere tilbud.

 

Det er en mulighed at låne penge

Det er ikke alle som har pengene på kontoen til at kunne gå i gang med efterisolering af boligen. Derfor vælger nogle at låne penge idag, så de kan komme i gang med projektet så hurtigt som muligt. I bund og grund er online lån en fin løsning hvis du har brug for pengene nu og her. Det eneste du skal være sikker på, er at kunne betale pengene tilbage indenfor løbetiden.