artikel

Få vejledning til firmatøj

Der er masser af markedsføringsmuligheder for alle virksomheder og det kan derfor være svært for virksomheden at vælge den rette strategi. Brugen af reklameartikler er en ideel måde at markedsføre sin virksomhed på, da der er et hav af muligheder og derfor kan nå alle segmenter alle steder. Dog kan det være svært at navigere i blandt alle de mange reklameartikler der findes. Ved I ikke hvilken reklameartikel I skal vælge, men gerne vil nå flest muligt målgrupper? Så er firmatøj herunder især polo med logo det ideelle valg.

Hvorfor er netop en polo med tryk det ideelle valg for jer?

En polo med tryk er ideel reklameartikel for alle virksomheder, da den har mange anvendelsesmuligheder. En polo med logo udtrykker seriøsitet og professionalitet, hvilket har en stor værdi hos mange virksomheder. Det er også to ting som kunder og samarbejdspartnere sætter pris på. En polo med logo kan som sagt benyttes til mange forskellige lejligheder herunder messer, møder, andre arrangementer og generelt i hverdagen. Ved brug af en polo med logo til jeres medarbejdere ude på messer eller til andre arrangementer kan I gøre jer selv bemærkelsesværdige ved at have jeres logo eller slogan stående. I vil skille jer ud fra konkurrenterne og tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder. Det kan give dem et indblik i, hvad I har at tilbyde, og på den måde vække deres interesse og have jer i tankerne til deres næste køb. Derudover er det også oplagt at bruge en polo med tryk i jeres butikker. Det udtrykker en formalitet overfor kunderne samt vil det give teamet en følelse af sammenhold og teamwork. Dette kan være med til at skabe et stærkere fællesskab og på den måde styrke teamet, som kun vil påvirke arbejdspladsen positivt. Den positive energi vil blive videregivet til kunderne som vil gå ud af butikken med en god oplevelse. En polo med logo vil altså derfor gavne jeres markedsføring og på sigt tiltrække nye kunder og dermed skabe mersalg.

Nemt at benytte sig af en polo med tryk

Udover at det er en fed måde at reklamere sin virksomhed på kan vi også gøre det nemt for jer. Overskud og tid i virksomheder mangler ofte, og vi vil derfor hjælpe jer med at brande jeres virksomhed på den bedste, men også nemmeste måde. I får helt selv lov til at vælge farve, størrelse, og materiale så den passer bedst muligt til jeres medarbejdere. I har fri mulighed for at blande farver og størrelser som I vil have det. Om I hælder til det traditionelle valg som hvid eller sort, eller vil udforske nogle andre farver som blå, rød, orange, lilla og meget mere. Det kunne også være jeres signatur farve, eller blot en farve I syntes ekstra godt om. Derudover får I også selv lov til at placere logoet, og vælge om I skal have jeres navn, slogan eller andet stående. Det vigtigste er bare, at jeres potentielle kunder kan se, at det er jer poloerne tilhører. Vi vil altså sammen med jer og fabrikken kunne skabe den bedst mulige polo til netop jer og jeres medarbejdere.