artikel

Dødsbo – Opkøb og rydning

Når du oplever, at der er en person, der har stået dig nær, der er gået bort, kan du komme ud for at skulle tage dig af det tomme hjem. Det vil sige, at du ikke blot skal finde ud af, hvad der skal ske med hjemmet rent økonomisk, du skal også have gjort boet gjort klar til sin videre færd.

Med det sagt har du et stort arbejde foran dig, når det kommer til en rydning af dødsboet. Heldigvis er der hjælp at hente hos et professionelt firma som Dødsbo Hjælpen, som du kan finde på en online side som; Dødsbo-Hjælpen.dk.

Det enkelte bo vurderes under en inspektion

Og det er også både hurtigt og let at komme i gang. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Dødsbo Hjælpen, og kort tid efter vil en inspektion af hjemmet, det drejer sig om blive aftalt. Her vil en fagmand fra firmaet i samarbejde med dig bruge mellem 30-60 minutter på at gennemgå boet – her afhænger tiden meget af boets størrelse, tilstand og mængden af genstande i det.

Efter inspektionen vil en vurdering af boet være klar, og er du enig i vurderingen, er arbejdet klar til at blive sat i gang. Det vil sige, at rydningen kort tid efter kan være udført – og med Dødsbo Hjælpen er der ikke kun tale om en rydning, men også en efterfølgende rengøring, således hjemmet står klar til sin videre færd.

Når du gerne vil have tid til din sorg

Synes du, at det lyder som værende en god ide at få professionel hjælp til dødsboet? Og vil du hellere bruge din tid på dig selv, de andre efterladte og den sorg, der skal bearbejdes? Så kontakt Dødsbo Hjælpen og find ud af, hvad det bo, du står tilbage med, kan betyde af værdi for dig rent økonomisk.