artikel

Få malet inden du sætter til salg

Boligmarkedet har gode priser i øjeblikket, så hvis du overvejer at sælge, så er i år ikke et dårligt tidspunkt. Inden du kommer for langt i processen, så bør du dog forberede salget, og det gør du bedst ved en mindre istandsættelse af dit hjem. Det behøver ikke være den store tur, men du kan komme utrolig langt ved at få malet huset eller lejligheden. Når en potentiel køber er ude at se på dit hjem, så vil intet gøre så stor en effekt for din investering, som et lag frisk, hvid maling. Derfor er det det du skal prioritere.

En ren tavle

Når køberne er ude, så har de brug for at se en ejendom, som de kan spejle deres drømme i. Det er en ren tavle, de helst skal vises. Kommer de ud til et rodet hjem, der er overfyldt med møbler, farver og nips, så vil de have sværere ved at forestille sig deres egne ting i hjemmet. Omvendt, hvis de præsenteres for masser af plads og hvide vægge, så vil de snildt kunne projektere deres ideer over, og det fører til hurtigt salg. Derfor gør du klogt i at indrette dit hjem med dette for øje, og det starter med en gang frisk maling. Næste skridt vil være ikke at genintroducere alt dit interiør efter malingen er tørret. Hold det så minimalistisk som muligt.

En maler fra nettet

Du kan nemt og hurtigt finde en maler på nettet. Der findes sider med oversigter over malere, hvor du gratis kan få tilsendt tre tilbud fra lokale malere, og så er du dermed garanteret en god pris. Det er en fornuftig måde at holde udgiften nede på, selvom det er en investering der kommer tilbage i form af det hurtige salg til udbudt pris.