artikel

Elsker du at shoppe, men bliver nogen gange stoppet af din konto ?

Hvis du elsker at shoppe, så kender du nok det med at kontoen nogen gange siger stop.

Det behøves den dog ikke. Heller ikke selvom det er en af de hårde måneder du sidder i. Du kan nemlig få en smart afbetalings konto der svarer lidt til en kasse kredit. Den gør at du slipper for dyre lån og gebyrer når du skal låne lidt ekstra en måned. Hvis du har lov til at køre overtræk på din konto er det ikke sikkert det er det rigtige valg. Men ellers kan det her være en smart måde at flytte dine udgifter på.

Kontoen er rigtig smart når det kommer til at bruge den. Den er nemlig indrettet til at du kan købe med den online. Den er lige så nem at anvende som et kort eller mobilepay. Den kan dertil bruge i langt over 3000 netbutikker i Danmark, hvilket gør at du kan købe alt på afbetaling. Det er ligemeget om det er tøj, sko, legetøj, værktøj, frækt lingeri, alufælge, elektronik, møbler ja endda sexlegetøj. Alt kan samles på denne konto og derfra betales tilbage samlet, hvilket sparer dig for en masse små lån.

Hvordan skal du anvende den i de forskellige shops ?

Når du skal købe online næste gang, så gør du som du plejer. De butikker du plejer at købe i har uden tvivl også denne smarte måde at betale på med i systemet. Dermed skal du blot smide varerne i kurven som du plejer og gå til kassen. Her skal du så ændre på betalingsmode. Plejer du at bruge mobilepay, så laver du det nu om til den nye konto. Pengene vil så, når ordren er lavet færdig, blive trukket på denne. Derfra kan du så nu logge ind og afgøre hvor hurtigt du skal betale retur. Sætter du det til 6 måneder. Så trækkes det over 6 måneder i 6 små bidder.