nyheder

Træolie, Transparent Og Heldækkende Træbeskyttelse

Møbler og terrasser af træ, som bliver udendørs er snarere udsat for lys, vand, vind og varierende temperaturer, hvilket resulterer i temmelig slid af træet. Råd og svamp kan lettere trænge ind i slidt træ, især dersom der er løse stykker og revner. Træbeskyttelsen forlænger træsorternes levetid meget og er derfor folk bør behandle sine genstande i træ, når de findes placeret udendørs. En hel del tror fejlagtigt at trykimprægneret træ ikke skal behandles.

 

I ældre, sprækket træværk og overflader, hvorledes vand ikke kan løbe bort, f. eks. for at få det bedste resultat, er førnævnte vigtigt at frekventere en trærens desforinden du begynder i den hensigt at overfladebehandle med træbeskyttelsen. Det er betydningsfuldt, at du immer væk husker at tjekke dit træværk fra alger, smuds og almindelig slitage inden du påfører træbeskyttelsen, for at modtage det bedste resultat. Når træet bliver tørt igen, så gives en sidste slibning og så er du parat til at give træbeskyttelse. Når det kommer til træbeskyttelse, er der endda flere ting, som spiller ind på det endelige farveresultat. Vi anbefaler, at du starter impliceret en farveprøve, inden du begynder at male, så du er sikker på at ende med den farve, du drømmer om.

Er træet behandlet i forvejen, har det virkning på, hvilken træbeskyttelse du bør udkåre. Er det malet, kan du ligevis slibe træet ned, og give det en ret ny omgang træbeskyttelse. Vil du klare eller male træ med træbeskyttelse, bliver det vigtigt i den hensigt at du først fjerner gammelt maling, alger og urenheder. Såfremt det træet bliver tørt, kan du give det træbeskyttelse på ny.

Med tiden bliver træværket nedbrudt af solens ultraviolette stråler. Nedbrydningen gør, at træets fibre får et gråligt udseende og er løse. De løse fibre giver svag vedhæftning og på længere sigt afskalning. Pinotex heldækkende produkter beskytter træet tilgift godt mod nedbrydning fra solens UV-stråler, og du behøver derfor ikke beskytte det som immervæk som ved bleg behandling.

 

Dersom du ikke gør dette, men bare maler dem over, danner de ved med at slå via. Når først skaden er sket, magter du ikke reparere på den vide besked med at bruge uvant træbeskyttelse. Sørg for at beskytte træ på steder, hvor vand hober sig op eller enkelt kommer i tilknytningspunkt med træet. Ovenstående gør du have begreb om brug af drypnæser eller fald, så vandet ledes væk. For den optimale behandling at man vælger den rigtige træbeskyttelse til netop dit træværk.

 

Vær opmærksom på i den hensigt at hverken vand- og oliebaseret træbeskyttelse må anvendes indendørs eftersom de afgiver sundhedsskadelige dampe og bidrager til et dårligt indeklima. Der er heller ingen grund til at benytte træbeskyttelse indendørs da træet jo aldeles ikke udsættes for fugt. Vær opmærksom på at du langtfra må bruge oliebaseret træbeskyttelse ovenpå mange overflade der bliver behandlet med vandbaseret træbeskyttelse. Som sagt, så er de vandbaserede behandlinger nemmere at rengøre at redskaber. Efter benyt af de oliebaseret træbeskyttelse, har man brug for terpentin, for at evne opløse olien.

 

Som tommelfingerregel magter man sige, for at det er mange dårlig ide at male, hvis luftfugtigheden er højere end 70 %. Dersom du er i tvivl om hvor høj luftfugtigheden findes, så check jeres vejr app på telefonen eller internettet. Den tørre hurtigere end den vandbaserede træbeskyttelse, hvilket gør den ideel ifald du skal forevige i ydersæsonen.

Wallmanns 01 træbeskyttelse har ingen miljøfarlige stoffer, såsom tingmetaller, opløsningsmidler eller biocider. Færdigbehandlingen tager kun én dag og så tilfører eneste en åndbar og mikroporøs overflade. På terrasser, stakitter, facadebeklædninger og nogen steder, hvor hvad kræves en forstærket fugtbeskyttelse. Træet modtager en flot ild og glat overflade, som successive håber få en flot patina farve.

 

Træbeskyttelse

Mal træværket i sensommeren Sensommeren er tidspunktet alt for at male dit træværk. Den tørre sommer sikrer, at fugtindholdet i træet ikke er alt for højt, så malingen risikerer ikke i den hensigt at binde. Træbeskyttelse Drypnæsen forlænger træets levetid Drypnæsen har mange vigtig funktion. Nogen leder vandet væk, så du undgår fugtskader både på træværk og i murværk.

Den indeholder svampehæmmende midler, som sponsor træet, så førnævnte holder længere. Gennemsigtig træbeskyttelse dækker lidt bedre end pigmenteret træolie og har også en længere holdbarhed. Det bliver vigtigt, at du til udendørs træbeskyttelse vælger den korrekte pensel. Sådanne pensler holder på træbeskyttelsen, så du undgår dryp og spild.

 

 

Et godt forarbejde er mindst lige så vigtigt, og malingen af træværket skal også være rigtig, alt for at du opnår det bedste resultat.

Den er heldigvis en såkaldt drypfri træbeskyttelse, så den er til at bruge uden at stænke alt alt for meget på omgivelserne og maleren.

 

Hvis man gerne vil gerne have, at dit træværk bevarer sit naturlige udtryk, men altid ønsker at du godt på ovenstående, er en gennemsigtig træolie et fordelagtigt valg. Træolie giver træet glød og beskytter det imod vind og vejr. Det egner sig særligt til træterrasser, havemøbler og lodrette træoverflader, alt i kraft af hvilket produkt, folk bruger. Træolie findes en klar eller pigmenteret olie, hvad bruges til slutbehandling.

Det er også vigtigt at folk ikke bare vælger i gang impliceret male dit træværk, men sørger fortil at træet indehar en pæn plus glat overflade. Benytter du en laserende træbeskyttelse, skal træet først behandles med en grundingsolie fortil at sikre mange god vedhæftning. Fordelen ved i den hensigt at vælge en gennemsigtig træbeskyttelse, er at træets åretegninger og struktur bevares.

Vil du rengøre overfladen og fjerne alger og andre ujævnheder. Det er eksemplarisk at behandle jeres træværk i perioden maj til september, hvor der bliver tørt i vejret. Inden du går i gang med at svinge penslen, er det nogle god ide for at tjekke vejrudsigten.

Der er ergo ikke nødvendigvis en af dem, som er den klogeste træbeskyttelse sammenlignet impliceret eneste anden. Derfor er det dog altid et valg, du skal forholde dig til. Synet eller udseendet på jeres bolig er sikkert vigtig for være til gavn for dig og dine naboer, og ja mere fokus du er sikret på at ovenstående ser godt, ja mere sørger man sikkert for for at holde dit træværk pænt.

Træbeskyttelse Altså skal du udse sig vandbaseret træbeskyttelse Vand eller olie? Hovedpinen dukker ofte op, når facaden, plankeværket eller andet udendørs træ skal beskyttes.