Blogging

Vær rummelige når I flytter sammen

Hvis I er en eller flere, der skal flytte ind i en ny bolig sammen, er der visse ting, som er vigtige, I affinder jer med på forhånd. Det er altafgørende for et godt roomieskab og stemning i hjemmet. Jeres eget personlige ve og vel også. Ingen har helt samme stil og ønsker i forhold til indretning og møblering. Omgivelserne i hjemmet.

En tager styring

Ofte vælger én bare at trumfe sine behov igennem og måske være lidt ligeglade med, om de andre også er tilfredse. Fordi det er så trygt og rart i et hjem, at tingene bliver gjort på ens måde. Så kan man godt af lidt egoistiske grunde nogle gange, bare vælge at tænke, jamen han eller hun er jo ligeglade. Eller siger ikke så meget til det. Men hvis du gerne vil fortsætte med at blive boende med pågældende personer, er der stor sandsynlighed for, at de her vil gå og holde inde med en bitterhed og trist følelse. En følelse af ikke at have haft medbestemmelse. Værst af alt føler de sig måske ikke tilpas i hjemmet. Så de tager ud for at slappe af og finde ro. Sådan er den optimale drøm jo ikke. Så sørg for ikke bare at trumfe dine egne idéer igennem, for det ender med at din roomie måske flytter og påvirker bare enormt meget energien i jeres hjem, der ellers skulle være så rart og fredfyldt.

Kæmpe for det gode roomieskab

Stadigvæk kan enighed og kompromiser gå hen og blive enormt svære. Det bedste kan være, at I på forhånd accepter, at begge jeres afholdte ting hjemmefra eller ønskede møbelvalg ligeligt skal fylde hjemmet ud. Eller også skal I ud at finde en masse nye ting sammen, I bliver enige om. Eller vælge ud af hinandens ting, hvad I begge godt kan lide. Det sidste kan godt gå hen og blive en lidt trættende proces, vil nogen mene. Så at være rummelig, stor i sindet, og tænke “ nå a, en dag har jeg vel en hel egen lejligheden, jeg kun selv kan bestemme over”, er virkelig en holdbar idé. Se om I kan kombinere jeres stilarter, selv hvis de er meget forskelligt.

Få professionel hjælp

Og vigtigst af alt sikre jer bare, at begge parter kan slappe helt af og trække vejret i hjemmet. Det kan man som regel, hvis nogle af omgivelserne lige er noget for én. Herre sejt er det, hvis I gerne vil kaste jer over at samle eller reparere nogle ting selv i forbindelse med indflytningen. Sommetider gør det mere skade en gavn, når det er lidt større håndværksmæssige opgaver, I har med at gøre. Find håndværkertilbuddet over dem alle, inden du bestemmer dig for en håndværker. Omkostningerne bliver kun større med tiden i sammenhæng med skaderne, hvis i venter.