artikel

Udlej din bolig når du ikke bruger den

Har du din egen bolig, og er du tit ude at rejse, eller bor du også et andet sted, kan det være, at du skal i gang med at udleje din bolig, når du ikke selv er i den.

Find dit nye radiostyret Casio ur her.

Den skal være i god stand

Hvis det lyder som noget for dig, og som en måde du kan tjene penge på, kan det  først og fremmest være en god idé at gøre din bolig så godt i stand, så den tager sig godt ud for dem, der skal leje den af dig. Det er jo nemmere at leje en velholdt og pæn bolig ud, end det er at leje noget ud, der ligner noget, der er løgn. Så få først og fremmest gjort din bolig i stand.

Sæt den til leje online

Når du har gjort det, kan du jo vælge at sætte den til leje på nettet. Her kan du blandt andet gøre brug af AirBnB, som er et godt sted at leje sin bolig ud på kort eller længere basis. Uanset om du bare vil leje din bolig ud et par dage om måneden, eller om du vil leje den ud i flere måneder i træk, kan det altså lade sig gøre på AirBnB. Du kan med fordel klikke dig ind og tjekke deres muligheder ud med det samme, hvis du gerne vil vide mere om det.

En god måde at tjene lidt ekstra på

Der er ingen tvivl om, at det kan være en rigtig god måde for dig til at tjene lidt ekstra, hvis du savner nogle flere penge hver måned. Kan du bare leje den ud et par gange om måneden, kan du jo hurtigt tjene et par tusinde kroner ekstra hver måned, og det er da værd at tage med. Kan du leje den ud mere end det, kan du jo ende med at tjene ganske godt på at leje boligen ud. Så det er værd at dykke ned i, hvis du står med en bolig på hånden, du ikke bor i hver eneste dag.

Gode billeder gør det nemmere at udleje

Når du skal i gang med at oprette din bolig på nogle af de mange sider, hvor du kan leje din bolig ud, kan det være godt at bruge tid på at tage nogle gode billeder. Jo bedre billeder du tager af din bolig, desto nemmere bliver det også for dig at få den lejet ud. Vi spiser jo med øjnene, og ligner dit hjem en million, er det klart nemmere at få andre til at leje den. Så brug god tid på at få taget nogle rigtig skarpe billeder.