Blogging

Derfor skal du vælge en ungdomsbolig som studerende

Skal du i gang med at lede efter en bolig, nu hvor du skal i gang med at studere, kan det være en god idé at kigge efter en ungdomsbolig eller en studiebolig.

 

Det kan der være flere fordele ved. Her kommer vi ind på et par af dem, så du kan se, hvorfor det vil være godt for dig at bo i sådan en bolig.

 

Skal du på dit studie finde omkreds af rektangel, kan du læse mere her.

Du kan spare mange penge på husleje

For det første, og måske vigtigste, kan du ende med at spare rigtig mange penge på husleje. Det er tit de store boligselskaber, der sidder på ungdomsboliger, og derfor bliver priserne ikke skruet op som ved private boliger.

 

Dernæst får du jo en besparelse på huslejen automatisk, fordi det er en studiebolig, og studerende skal have råd til at bo i den. Derfor kan du tit finde ungdomsboliger for helt ned til omkring 1.500-2.500 kroner om måneden. Det er i den grad til at tage og føle på.

Du kan bo i et rækkehus i stedet for en lejlighed

En af de mange andre fordele ved at vælge en studiebolig i stedet for en almindelig lejlighed er, at de tit kan være bygget i rækkehus-format. På den måde kan du altså komme til at bo ved jorden i stedet for at skulle finde en lille lejlighed på 3. eller 4. sal.

 

Det er stadig en 1- eller 2-værelses bolig, men det kan bare være rart at få sin egen lille terrasse og ikke at skulle gå op af et hav af trapper, når du skal ud og ind af din bolig. Det vil du hurtigt blive glad for.

Du kan få et meget billigere indskud

Sidst, men ikke mindst, er det grundet den lave husleje også meget billigere at flytte ind i en studiebolig, da indskuddet er i den lave ende af skalaen. Indskud til en studiebolig er som regel under 10.000 kroner, og ofte kan du finde indskud på helt ned til 5-6.000 kroner.

 

Så hvis du ikke er sikker på, hvor du skal flytte hen, kan du med fordel vælge at skrive dig op til en studiebolig med det samme, så du har muligheden for at blive tilbudt sådan en i stedet for. Det kan spare dig for mange penge hver måned at bo i en studiebolig.