nyheder

Derfor skal du købe kapilærkasser

Det er formentlig ikke noget, du har brugt meget tid op at tænke over, men kapilærkasser kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Hvis du mangler en ny hobby, lidt pynt til hjemmet eller en sjov sangskjuler til en konfirmation er kapilærkasser en god idé. De kan fås i mange forskellige former og farver, som kan gøre dem brugbare til forskellige formål. Læs videre hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge kapilærkasser.

 

Få en ny hobby med grønne fingre

Hvis du trænger til en ny og frisk hobby, måske en du aldrig har prøvet før, kan det være, at du skal investere i et drivhus. Det behøver ikke at være særlig stort, og til en start kan du nøjes med at have få planter og vælge nogle plantetyper, som er nemme at passe.

 

Her er kapilærkasser især brugbare for nybegyndere, da pasningen på den måde bliver lettere. Invester for eksempel i en silvan kapilærkasse og bliv fri for at vande ofte eller for at bekymre dig om gødning.

 

At passe et drivhus som hobby kan være sjovt, fordi at dyrke planter er en proces, som er spændende at følge, og det giver en god følelse, når man med planterne er i stand til at producere noget.

 

Pynt op med blomster

Du kan også bruge kapilærkasser til at plante blomster i. Kapilærkasser kan fungere ganske fint som en slags blomsterkrukke, og du kan vælge en kasse, som er pæn og passer til din indretning. Hvis du for eksempel holder af det naturlige udseende, kan du vælge en kasse som er lavet af træ og på den måde understrege indretningen.

 

Lav en sjov sangskjuler

En god sangskjuler til en konfirmation giver altid god stemning. Du kan for eksempel bruge en kapilærkasse til at lave en sangskjuler. Der kan være mange grunde bag det. For eksempel kan du plante små frø og bruge dem som et billede på livet: at et frø gror, men at man skal vande dem og passe dem.

 

Det kan også være, at konfirmanden ikke har grønne fingre, og at du på den måde kan lave sjov med vedkommende ved at sige, at det også er en del af at blive voksen, at man skal lære hvordan havearbejde fungerer, ligesom at man skal lære, hvordan man gør rent, laver mad og mange andre ting.

 

Flag skal der nærmest altid til, så dem kan du også putte i jorden i kapilærkassen. Find gode ideer til sjove konfirmationssange med flag på nettet, som du kan skrive og bruge i sangskjuleren.