artikel

10 ideer til at holde varmen i stuen denne vinter

1. Brug varme farver: Rød, gul og orange kan alle være med til at gøre et rum varmere.

2. Sæt noget grønt ind: Planter afgiver fugt til luften, hvilket kan være med til at øge luftfugtigheden og få rummet til at føles varmere.

3. Læg dine tæpper i lag: Hvis du tilføjer et ekstra lag isolering, kan du hjælpe med at holde varmen inde og kulden ude.

4. Skift dine pærer ud: LED-pærer afgiver mindre varme end traditionelle glødepærer, så de kan være med til at holde din stue køligere om sommeren og varmere om vinteren.

5. Brug vinduesdækning: Tunge gardiner eller persienner kan være med til at holde træk ude og varme inde i vintermånederne .

6. Installer en pejs: Hvis du har plads, er en pejs en fantastisk måde at tilføje varme til din stue og skabe en hyggelig stemning.

7. Få et tæppe: Tæpper kan hjælpe med at isolere dit gulv og få rummet til at føles varmere.

8. Brug rumvarmere: Rumvarmere kan være en god måde at tilføre ekstra varme til din stue uden at hæve temperaturen i hele huset.

9. Hent nogle hyggelige accessories: Ting som plaider, puder og tæpper kan få din stue til at føles mere indbydende og hyggelig på kolde vinterdage.

10.Tænd nogle stearinlys: stearinlys kan tilføre både varme og atmosfære til din stue og få den til at føles mere indbydende på kølige vinteraftener.

Sådan vælger du det rigtige gulvtæppe til din sofa

 

Når du skal vælge det rigtige gulvtæppe til din sofa, er der nogle få ting, du skal tage hensyn til. Den første er størrelsen på din sofa. Du skal sikre dig, at tæppet er stort nok til at dække hele sofaen samt eventuelle andre møbler i rummet. Det andet er farven på din sofa. Hvis du har en lys sofa, skal du vælge et tæppe i en lignende farve. Hvis du har en mørk sofa, kan du enten vælge et tæppe i kontrastfarve eller et tæppe i samme farve. Den tredje ting, du skal overveje, er sofaens materiale. Hvis den er lavet af et sart stof, skal du vælge et tæppe, der er lavet af et lignende materiale. Hvis det er lavet af et mere slidstærkt stof, kan du vælge et tæppe i et hvilket som helst materiale. Endelig skal du overveje sofaens stil. Hvis det er en traditionel sofa, skal du vælge et traditionelt tæppe. Hvis det er en mere moderne sofa, kan du vælge et moderne tæppe.

 

Du kan finde et sofa med chaiselong tilbud her.